The Flying Dutch

The Flying Dutch 2017 – Line up aangekondigd

De derde editie van “The Flying Dutch” is dit jaar, 2017. Vandaag werd de line-up bekend gemaakt. Ik ben er het eerste jaar bij geweest, maar vorige jaar niet. Dit jaar twijfel ik nog.

The Flying Dutch (TFD) is langzamerhand toch steeds meer HET jaarlijkse event van Nederland te worden, maarja wat wil je op een festival waar de grootste Nederlandse DJ’s van het moment draaien. Ik kijk zelf in ieder geval naar de line-up van Rotterdam, omdat de rest te ver weg is voor mij (uiteraard draaien alle DJ’s op alle lokaties, want dat is het hele concept!)

Zie hieronder de line-up voor alle drie de lokaties:

 

Ook dit jaar sluit Rotterdam weer af met AFROJACK. De line-up is wat mij betreft fors te noemen, met namen zoals Oliver Heldens, Nicky Romero, Kriss Kross Amsterdam, Dash Berlin en Hardwell.  Toch mis ik stiekem wel Armin van Buuren in dit rijtje.

Ik weet nog niet of ik dit jaar ga, jij?

Tags: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Simple Share Buttons