Anti-diefstal rugzak: XD Design Bobby

Inmiddels gebruik ik al een paar maanden de XD Design Anti-diefstal rugzak: Bobby. Het grappige is dat er kennelijk momenteel een reclame op Facebook rond gaat en iedereen ineens mijn rugzak herkent van die reclame.

anti-diefstal rugzak

Ik ben een redelijke rugzak-addict. Inmiddels heb ik al veel verschillende modellen en types gehad. ik kan je vertellen dat de Bobby anti-diefstal rugzak wel de beste tot nu toe is wat mij betreft! De eerste rugzak waar ik echt over te spreken ben.

Bestel hem nu bij Coolblue voor 89,99 euro

anti-diefstal rugzak

 

 

 

Anti-Diefstal rugzak

Los van het feit dat hij een veilig gevoel geeft als je door stad loopt, hij heeft ook ruim voldoende vakken en opbergplekken en zit hij lekker. Dat laatste is niet onbelangrijk als je een rugzak lang op je rug draagt. Dit komt doordat zij het zwaartepunt hebben verlegd van de rugzak. De rugzak gaat hier door niet ‘hangen’ na enige tijd en blijft hij lekker zitten.

Opbergruimte

Ik gebruik hem dagelijks en al mijn spullen voor mijn werk passen er makkelijk in. Een Macbook, oplader, zonnebril, powerbank, sleutels, medicijnen, headphones en ga zo maar door. Zoals je hier onder kan zien zitten er aan de binnenzijde allerlei verdeelvakken, waar slim over nagedacht is bij deze ant-diefstalrugzak. Er zit een vak in met elastiek voor je laptop (mijn 15.4 inch Macbook pas er met gemak in). Een kleiner tablet vakje met elastiek, wat ik overigens vaak gebruik voor harde schijven of andere accessoires voor de laptop. Aan de andere zijde zitten kleinere verdeelvakjes, voor onder de powerbank die je door middel van een kabeltje kan koppelen aan de buitenzijde.

Inhoud

Ik weet zeker dat je voldoende ruimte zult hebben. Los van al mijn ‘werkspullen’ heb ik ook altijd nog ruimte over om mijn camera met enkele benodigheden (zoals een tripod) mee te nemen. Ik heb het dan over een Sony A6000 bijvoorbeeld. Daarnaast zijn er veel verborgen of handig vakjes. Aan de rugzijde zit bijvoorbeeld een handig vakje voor een paspoort of je portemonnee, hier kan men 100% zeker weten niet bij. Daarnaast heb je aan de zijkanten twee handige ritvakjes die ik vaak gebruik voor spullen waar ik snel bij moet zijn. Zoals mijn telefoon.

Opladen van je mobiel

Naast de ritvakjes aan de buitenzijde zit ook een USBpoort. Hier kan je een USBkabel in stoppen. Vervolgens kan je jouw smartphone opladen zonder dat je in je tas hoeft te zijn. Je zal dan wel een powerbank moeten aanschaven en die in je tas moeten stoppen. Het enige nadeel hiervan is dat ik alleen maar powerbanks heb waar je eerst op een knopje moet drukken voordat hij gaat laden. Dit geeft dus het resultaat dat ik als nog de rugzak moet open maken voordat ik mijn mobieltje kan opladen.

anti-diefstal rugzak

 

Design

Het design is natuurlijk altijd persoonlijk, maar dit kan je niet lelijk vinden en het is vrij neutraal gekozen. Dit geldt ook voor de kleuren. Hij is in het grijs of zwart verkrijgbaar. Wil je iets gedurfder wil dan is er ook een rode versie.

Het materiaal is stevig en voelt duurzaam aan. De naden zijn goed gestikt en hierdoor ziet en voelt alles van topkwaliteit. Ik gebruik hem zelf al enkele maanden en er zit nog nergens slijtage. Ook is er aan veiligheid in het verkeer gedacht en zitten er enkele reflectie strips op de rugzak.

Draagbaarheid

Wat voor mij ook een belangrijke feature is, is dat de schouderbanden goed zitten. Deze moeten zacht en comfortabel zijn als je de rugzak een langere tijd achter elkaar draagt. Wat ik al eerder zij door dat de designers goed hebben nagedacht over de rugzak, is het zwaartepunt iets dichter naar je rug verplaatst. In combinatie met de kwaliteit van de schouderbanden, draag ik deze rugzak graag. Ik heb hem vaak langer dan een uur op mijn rug en krijg nooit last van het dragen.

Ik heb de afgelopen maanden de rugzak zelf meerdere keren misschien wel 8 uur achter elkaar gedragen. Bijvoorbeeld bij een dagje weg of iets dergelijks. Ook deze dagen heb ik geen last gehad. Het enige wat een goede toevoeging zou zijn is een buikband, voor als je hem echt lang moet dragen. Zodat het gewicht nog beter wordt ondersteund, maar voor mij peroonlijk was dit niet noodzakelijk bij de Bobby.

Anti-diefstal rugzak

Zijn main-feature is natuurlijk dat men er niet uit kan stelen. De buitenkant is snijwerend en de ritsen zitten aan de rugzijde. Hierdoor kan nooit iemand hem ongestoord openen terwijl jij dat niet door hebt. Dit is wel even wennen, want je bent gewend je rugzak. Hij klapt ook als het ware open met de achterzijde, wat precies andersom is dan bij een normale rugzak. Al met al vond ik dit geen probleem, want het went snel.

Ik vind deze tas echt een aanrader! Je kan hem kopen onder andere bij Coolblue voor ongeveer 90 euro.

De rugzak is inmiddels steeds populairder aan het worden in Nederland. Met name door een grappig reclame op Facebook, die door veel mensen is gezien. Daarnaast is het de eerste echte anti-diefstal rugzak op de markt, die ook daadwerkelijk werkt. Er is goed over nagedacht en heeft een goede kwaliteit. Daarnaast kan je zien dat er ook echt daadwerkelijk goed over nagedacht is. Wat vind jij van deze rugzak?

De komende tijd zal ik nog meer gadgets testen dus hou mijn blog in de gaten. Ik zit momenteel in ieder geval nog op een 20.000 mAH powerbank te wachten en een handig stekkertje voor de iPhone 7 plus.

anti-diefstal, anti-diefstalrugzak, Bobby, rugzak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Simple Share Buttons