The Walking dead: Our World

Check de trailer hierboven van een “The walking dead” game die binnenkort gaat uitkomen. Wanneer hij precies gaat uitkomen is nog niet bekend gemaakt, maar het zou niet lang moeten duren.

Zoals je kunt zien in de trailer van Our World zie je dat de game gebruik maakt van de camera van je smartphone. Hierdoor kan de game gebruik maken van AR. Augmented Reality. Het is nog steeds iets wat in de kinderschoenen staat, maar Pokemon Go is wellicht de meest bekende game die hier al gebruik van maakte.

Door middel van gebruik van de camera kan de game zombies in jouw omgeving weergeven, alsof ze er ook echt lopen. Zoals je in de trailer ziet kan dat natuurlijk rare situaties opleveren. Al met al in het een nieuwe manier met gamen die wellicht samen met VR best nog weleens een groot ding kunnen worden.

In de game The Walking Dead: Our world. Vecht je samen met de hoofdrolspelers uit de serie tegen….. Zombies.. uiteraard. Het ziet er tof uit! Ik ben dan ook benieuwd hoe de AR en game in het echt gaan werken, helaas is het nog even wachten. Er is niet gezegd hoe lang we moeten wachten, maar de ontwikkelaars hebben het over ‘binnenkort’

AR, augmented reality, the walking dead

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Simple Share Buttons