Gratis E-book: “Handleiding stoppen met roken”

Inmiddels ben ik een paar dagen gestopt.. met roken… Ik heb dus zoveel ervaring dat ik er zelfs een e-book overgeschreven heb.

Stoppen met roken komt best veel bij kijken, maar aan de andere kant is het zo simpel. Ik heb in ieder geval een steuntje in de rug gehad met Kwit, maar verder heb ik mij gehouden aan mijn gouden regel in mijn e-book.

Als je er over nadenkt en je wilt stoppen met roken, dan raad ik je aan om eerst mijn boek te lezen. Begin bij pagina 1 en als je het uit hebt kan je zelf beslissen of je wilt stoppen met roken of niet.

In het gratis te downloaden e-book lees je mijn ervaringen en hoe ik van het roken afgekomen ben. Op voor hand kan ik je wel vertellen dat als je wilt stoppen met roken je het echt zelf moet willen. Niet willen is ook niet proberen, maar goed lees er verder over in mijn boek! 😛

Downloaden GRATIS E-book

roken, stoppen met roken

Comment

  • Goed geschreven, leest gemakkelijk weg, met een zeer motiverend verhaal over hoe te stoppen met roken.

    Ik kan elke roker deze steun in de rug vij het stoppen met roken aanraden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Simple Share Buttons