Opvouwbare huizen van Ten Fold

Oke, je hebt caravans en campers, maar dit is een compleet opvouwbaar huis. Om te beginnen ziet het er supertof uit, maar is ook een ontwikkeling die weleens heel interessant kan worden in de toekomst. Wat als je een volledig huis op een trailer van een vrachtwagen kan zetten en vervolgens weer ergens anders neer kan zetten? Zonder dat je hele verbouwingen moet doen, je moet inleveren op luxe en ruimte? Interessant als je het mij vraagt…

Ten Fold maak zulke concepten. Met een bepaalde opvouwtechniek kunnen ze nagenoeg alles in elkaar en uit elkaar vouwen, zodat je het heel compact kan meenemen. Een vouwwagen zoals deze kan tot 4 keer groter worden, hoe tof is dat! ┬áJe kan de huizen nog niet kopen, want ze zijn nog niet volledig op de markt, maar wel in de toekomst. Op de website claimen ze dat ze uiterlijk eind 2018 de units kunne gaan leveren in Amerika en Europa. Mocht je echt interesse hebben moet je op zoek naar een leverancier of contact opnemen met hen. Het huis wat je in de video ziet zou zo rond de 130.ooo euro moeten kosten. Mijn vrouw heeft een hekel aan kamperen, maar met zo’n ‘caravan’ weet ik zeker dat ik haar wel mee krijg.

Op de website van Ten fold zie je nog meer concepten en ik kan je vertellen dat daar hele toffe dingen bij zitten, daarnaast is de website zelf ook een kijkje nemen waard!

 

caravan, vouwhuis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Simple Share Buttons