Featured Video Play Icon

Netflix must see: Fargo

Fargo, wat mij betreft een van de beste series van de laatste jaren. Inmiddels zijn we op Netflix begonnen aan het derde seizoen en het is weer veel belovend.

Fargo geeft mij het gevoel wat Pulp Fiction me gaf toen ik die film voor het eerst keek. Dat typisch jaren 70/80 gevoel, fijne dialogen, toffe shots en een bizar plot. Dat is in het kort omschreven wat Fargo voor mij is.

Het eerste seizoen was wat mij betreft wel het beste seizoen tot nu toe, maar seizoen 2 was niet heel veel minder. Wat ik tof vind is dat de makers van deze serie het aandurven om tot nu toe de complete cast te veranderen en per seizoen een heel andere verhaal te volgen. Er gingen/gaan geruchten dat er in seizoen 3 een oudere versie zit van een hoofdrolspeler uit seizoen 2, maar dat is nog even afwachten.

Zoals ik zei, een van de beter series van de afgelopen jaren. Er zitten afleveringen bij die je met mond open zit te kijken. Uiteraard wil ik niet te veel spoilen, maar in een aflevering kunnen met gemak 50 doden vallen en 5 ijzersterke dialogen zitten. Ik sprak laatst wat vrienden die vonden het soms traag, maar daar ben ik het niet mee eens. Soms wordt er inderdaad de tijd genomen voor een scene, maar dat heeft altijd een doel. Daarnaast is het genieten van de gemaakt shots.

Zoals je leest ben ik fan van Fargo, mocht je het helemaal nog niet gekeken hebben, wens ik je veel plezier met Lester in seizoen 1. Mocht je al fan zijn, veel plezier met seizoen 3. Het is alleen wel balen dat ze iedere week 1 aflevering doen, ik had hem liever in 1 keer afgekeken.

Tags: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Simple Share Buttons