Featured Video Play Icon

Call of Duty WWII: Eindelijk ouderwets knallen

Uiteraard zit ik net zoals menig gamer te wachten tot het 3 november is, want dan kunnen we lekker knallen met de nieuwe COD WWII. Na al het futuristische schieten, springen, verdwijnen, langs muren rennen, gewoon weer zoals ik ooit begonnen ben met shooters op de PS2.

Ineens realiseerde ik mij ook dat er gewoon gamers zijn die nog nooit een echte Tweede wereld oorlog game hebben gespeeld (Zie einde video van tweakers) en toen dacht ik: “Dit is dus eigenlijk twee keer zo gaaf.” Ik weet namelijk zeker dat menig puber dit zeer zeker gaat waarderen, net zoals ik dat 15 jaar geleden deed.

Uiteraard is dat rennen langs muren enzo ook leuk, maar ik heb het altijd minder gevonden dan gewoon echt oorlogje spelen. Als ik de reviews mag geloven dan wordt COD WWII gewoon weer lekker oorlogje spelen. Gewoon simpele wapens en met ze alle de duitsers bestormen. Net zoals de reviewer van Tweakers heb ik hier heel lang opgewacht, maar ik aan de vreugde die ik krijg als ik reviewtjes zit te kijken.

Battlefield heeft het afgelopen jaar wel geprobeerd met Battlefield 1, maar wat mij betreft was dat net de ‘verkeerde oorlog’ de eerste wereldoorlog. De tweede speelt meer tot de verbeelding, maar misschien is dat ook wel omdat ik nog opa’s en oma’s heb die de oorlog hebben overleeft.

Wat mij betreft is dit zeker weten de must-have voor dit najaar, maar ik twijfel er geen moment aan dat dit een hit gaat worden. Zorg dat je er bij bent, zal ik maar zeggen.

Je kan al een pre-order plaatsen op verschillende website en verschillende versie bestellen, dit kan onder andere bij Bol.com. Voor welke versie ga jij? PS: Mocht je twijfelen? Deze MOET je hebben, zoals ik al zei moet je hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Simple Share Buttons