Tesla komt met dakpannen met zonne-energie

Tesla is een dik merk… Simpelweg omdat ze ver voor lopen en omdat het er stijlvol uit ziet. En dan bedoel ik eigenlijk alles wat ze doen.  Tesla is natuurlijk gewoon de Ferrari onder de elektrische auto. Helaas met 1500 euro in de lease, net ‘iets’ te duur voor mij. *huilendesmiley

Wie weet als we een jaar of 5 verder zijn rijd iedereen elektrisch en is Tesla ook voor de normale man toegankelijk (ik hoop het), want dat zou gewoon tof zijn en noodzakelijk mocht je de klimaatgoeroe’s moeten geloven.

Tesla is natuurlijk niet alleen bezig met auto’s. Een bedrijf als Tesla moet voorop lopen, dat is wat ze uitstralen en wat ze willen. Ze zijn momenteel hard bezig met de Powerwall en dakpannen die voorzien zijn van solar.

De powerwall moet je zien als een grote batterij die je aan de wand van je woning kan hangen waar mee je onder andere je elektrische auto kan opladen. De dakpannen zouden in de maak zijn en dan uiteindelijk voor iedereen toegankelijk moeten worden, natuurlijk is er nog niet concreet over prijzen gesproken, maar als je op de hoogte wilt blijven kan je je inschrijven op hun website.. hierrrr..

Heel eerlijk gezegd is Tesla niet de eerste die bezig is met dakpannen met zonne-energie. ZEP is een bedrijf die daar ook al enige tijd mee bezig is. Zij hebben op de planning staan om in oktober dit jaar (2017) de eerste panne op de markt te brengen.

Follow my blog with Bloglovin

Tags: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Simple Share Buttons